Fönsterdekor för företag och butiker i Vasastan, Odenplan och centrala Stockholm

Nedan finner ni exempel på fönsterdekor som vi producerat och monterat främst kring Vasastan och Odenplan i Stockholm. Vi monterar er logotyp och texter på skyltfönster och kontor. Men även frostad folie eller ”one way vision” som insynsskydd. 

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Personlig Födelsetavla: Borttagning av gammal frostad folie. Läs mer.

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför kan ni se lite olika exempelbilder på fönsterdekor vi har gjort på Kungsholmen i Stockholm. Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik

Vi producerar och monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastan, Östermalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta och andra delar av Stockholm och Uppsala. 

Kontakta oss för offert.

Öppettider och logotyp på skyltfönster i Vasastaden – Rolf & Friends

Vi blev kontaktade av denna butiken i Vasastaden för att montera logotyper på fönsterna. Vi monterade även öppettider på dörren till butiken.

Här ser ni exempel på en logotyp på skyltfönstret samt öppettiderna på dörren. Vi skapade digitala korrektur utifrån kundens bilder. Efter godkännande på skisserna så åkte vi ut och monterade allting.

Hur går arbetet till?
butiksdekor stockholm vasastaden rolf and friends

Logotyp i guld på skyltfönster – Sandays Vasastaden

Vi producerade och monterade denna fönsterdekor till en butik i Vasastaden Stockholm. Logotypen är i en chromeguld monterad på utsidan av fönstret.

Guld syns inte lika bra som vit dekor men det ger en helt annan känsla. Allt beror på hur verksamheten vill profilera sig.

Ta bort logotyp?

Svenska Karateförbundet – Logotyp på fönster och skylt

Vi satte upp loggor på fönsterna och gjorde även i ordning en logotyp på skylten vid dörren. Här har vi monterat en printad logotyp på en frostad folie mellan glasen.

En vanlig metod för insynsskydd i butik eller lokal är att sätta upp frostad folie. Man kan antingen printa en logotyp eller text direkt på frosten eller montera som utskurna dekaler ovanpå, som i detta fallet.

Ta bort frostad folie?
Fönsterdekor butik företag logotyp på fönster lokal Odenplan Vasastaden Stockholm dekaler Synas mera Solna Östermalm Kungsholmen Sundbyberg Sollentuna Södermalm

Texter och dekaler på skyltfönster Odenplan – The Ode To

Här är ett exempel på enklare text på fönster och dörr. Ibland vill man inte ha för stora logotyper som tar för mycket plats. Då är detta ett fint alternativ med små loggor på fönster och lite text på dörren.

Den vita färgen syns bra i både på dagen och på kvällen.

Ta bort logotyp?
Fönsterdekor till företag och butik i stockholm logotyp på fönster Odenplan Stockholm Vasastaden dekaler skyltfönster dörr Solna Östermalm dekor

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!