Fönsterdekor för företag, skyltfönster och butiker i Solna, Sundbyberg och Bromma

Här finner ni exempel på fönsterdekor som vi producerat och monterat främst kring Solna, Sundbyberg och Bromma i Stockholm. Vi monterar texter och logotyper på skyltfönster och kontor. Men även frostad folie eller ”one way vision” som insynsskydd. 

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Fönsterdekaler i guld. Läs mer.

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför ser ni lite olika exempel på fönsterdekor och dekaler som vi har monterat i Solna, Sundbyberg och Bromma i Stockholm. Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik

Vi producerar och monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastan, Östermalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta och andra delar av Stockholm och Uppsala. 

Kontakta oss för offert.

Logotyp på skyltfönster och bildekaler – Sundbybergs trafikskola

Här har vi monterat logotypen på flera fönster för att bättre skylta ut mot vägen. Logotypen bestär av tre olika färger som monteras på varandra. Guld, vit och röd. Dessa fönsterdekaler sitter riktigt bra och syns på långt håll.

Här ser ni även exempel på bildekalerna som vi gjort åt samma kund. Vi skapade digitala korrektur utifrån kundens bilder. Efter godkännande på skisserna så åkte vi ut och monterade allting.

Hur går arbetet till?
fönsterdekaler dekor skyltfönster Sundbyberg Solna Bromma Stockholm
fönsterdekor dekaler skyltfönster Sundbyberg Solna Bromma Stockholm
bildekaler bildekor trafikskola Sundbyberg Solna Bromma synas mera

Väggdekor och fönsterdekor MoS – Cutters

På Mall of Scandinavia har vi monterat väggdekor i form av matt folie. Det blir ungefär som en tapet. Dekoren hjälper till att skapa en härlig stämning i salongen.

På glaset ut mot gallerian har vi även monterat transparent folie med samma figurer på.

kontakta oss
Väggdekor tryck vepor folie väggfolie Solna Stockholm Mall of Scandinavia 1

Logotyp på skyltfönster (fönsterdekal)

Er logotyp skärs ut och monteras utan bakgrund. Alternativt kan man trycka den på en bakgrund för att ha som insynsskydd.

Vi designar, trycker & monterar.

Vita dekaler är vanligast då den syns bra både på dagen och på kvällen då lokalen är stängd. Men det finns såklart alla möjliga färger att välja för den som vill. 

Färgade logotyper och bilder trycks på vinyl och lamineras för bättre hållbarhet och livslängd.

Kontakta oss
butiksdekor utskuren folie logotyp i solna Miamare Design

Butiksdekor / Väggdekor: Logotyper för Dashl i Mall of Scandinavia

Printade logotyper i rätt PMS-färg monterades 2 dagar efter första samtalet. Det är snabbt 🙂

Vi har monterat texter och logotyper för Dashl runt om i Stockholm tidigare. Denna gång monterades loggorna lite högre upp på båda väggarna vid ingången.

Kontakta oss
logo dekaler dekor butik Företag Stockholm logga klistermarke

Frostad folie med logotyp på dörr (fönsterdekaler) – EVAM Solna

En printad frostad folie i orange med logotyp i vitt ovanpå. En snyggt sätt att synas i byggnaden och samtidigt skapa lite insynsskydd.

Vi designar, trycker & monterar.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!