Fönsterdekor till företag & butik på Kungsholmen i Stockholm

Vi monterar dekaler och logotyper till företag i hela Stockholm.

Nedan finner ni exempel på fönsterdekor som vi producerat och monterat på Kungsholmen i Stockholm. Vi ordnar er logotyp på skyltfönster och öppettider på dörren. Men även frostad folie eller ”one way vision” som insynsskydd. 

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Personlig Födelsetavla: Borttagning av gammal frostad folie. Läs mer.

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför kan ni se lite olika exempelbilder på fönsterdekor vi har gjort på Kungsholmen i Stockholm. Fönsterdekor kan vara en logotyp, öppettider eller texter som monteras på skyltfönster eller i kontorslokaler.

Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik i Stockholm

Vi producerar och monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastan, Östermalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta och andra delar av Stockholm och Uppsala. 

Kontakta oss för offert.

Öppettider och logotyper på Kungsholmen – Petit stories

En ny butik skulle öppnas på Kungsholmen i Stockholm, och vi blev kontaktade för att montera logotyper på fönsterna. Senare kom vi även tillbaka för att sätta upp öppettider på dörren till butiken.

En fin logotyp som blir en fin detalj på utsidan av lokalen. Dekalerna sitter på utsidan av fönsterna för att synas på bästa sätt. Logotypen påverkas då inte heller av reflektioner i rutan.

Hur går arbetet till?
fonsterdekor dekaler logga på fönster stockholm kungsholmen

Logotyp på skyltfönster, Kungsholmen – We Two

Fönsterdekor till butik på Kungsholmen i Stockholm. Efter tips från grannen kontaktades vi av denna mysiga butiken. Vi producerade och monterade fönsterdekaler och logotyper i vit folie.

Vita dekaler fungerar utmärkt då den syns bra både på dagen och på kvällen då butiken är stängd. Men det finns såklart alla möjliga färger att välja för den som vill.

Här ser ni exempel på vit fönsterdekor direkt på fönster eller dörr samt dekor på frostad folie.

Ta bort logotyp?
Fönsterdekor Kungsholmen dekaler butik företag logotyp på fönster butikslokal Stockholm

Svart logotyp på fönster – Medical Workspace

Fönsterdekor för ett kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm. Här har vi monterat logotyp i svart folie utanpå fönsterna. På insidan av glaset sitter även frostad folie.

En vanlig metod för insynsskydd i butik eller lokal är att sätta upp frostad folie. Man kan antingen printa en logotyp eller text direkt på frosten eller montera som utskurna dekaler ovanpå, som i detta fallet.

Ta bort frostad folie?
Logotyp i svart dekal på fönster kontor butik Kungsholmen Stockholm Solna Södermalm

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!