Synas Mera startades för att jag märkte att företagare ofta är stressade och har dålig koll på sin grafiska identitet. Hos oss får företagen en grafisk partner som sparar alla gamla filer och trycksaker så det blir enkelt att beställa nytt. 

Vi förenklar för företag genom att samla all typ av kommunikation på ett ställe. Vi har koll på er grafiska profil och hjälper er att hålla en enhetlig kommunikation utåt. Vare sig det gäller nya visitkort, företagsbilar, profilprodukter eller uppdatering av hemsidan så finns vi alltid ett samtal bort.

/Gabriel Josefson

Gabriel

Kommunikation i fokus

Vi har vår grund inom kommunikation. Det innebär att allt vi skapar har kunden ”top of mind”. Med gedigen utbildning och erfarenhet inom grafisk design och kommunikation skapar vi hemsidor och trycksaker som både är målinriktade och harmoniserar med verksamheten.

Vi vill lära känna er personligen och er verksamhet för att kunna lösa era behov på bästa sätt. Vi hjälper er att bygga ett starkare varumärke samtidigt som ni sparar tid och kan fokusera på verksamheten.

Se exempel på kunder och hur vi jobbar

Varför ska du välja oss?

Vi arbetar inte bara med webb. Vi skapar företagsprofiler, designar trycksaker och profilprodukter. Hos oss får du en grafisk partner som sparar alla gamla filer och trycksaker så det blir enkelt att beställa nytt.

Fixar ni pennor & USB-stickor? Japp!
Men nya reklamblad då? Absolut!
Kan ni skicka över nya visitkort, två Roll-ups och byta till den nya loggan på hemsidan? Fixar det!

Med oss får ni en partner som hjälper er utveckla varumärket och växa utan risk för växtvärk.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi jobbar på projekt-basis. För dig och ditt företag innebär det att vi hjälper till när det behövs och samtidigt blir det inga fasta kostnader.

En tankelek: Ni ska på mässa. Du måste förbereda resan, schemalägga och informera din personal samtidigt som du behöver ordna mässmaterial. Hur ska du hinna?

Lösningen: Ni ringer oss! Vi tar ert material och vi sätter ihop till en broschyr samtidigt som vi plockar ut det viktigaste och designar en rollup. Ni får korrektur för godkännande och vidare för tryck. Samtidigt uppdaterar vi era olika digitala kanaler med informationen och bjuder in till mässan.

Anlitar du oss så får du professionell hjälp samtidigt som du sparar mycket tid och huvudvärk. I längden blir det billigare att anlita oss än att försöka göra allt själv.

Vi lär känna företagets grafiska profil och målkund med varje reklamblad, hemsida eller broschyr vi tar fram. Vi blir experter på att kommunicera mot dina kunder.

Omdömen

Vad säger våra kunder om oss?

Full website management

Synas Mera is a professional one stop shop for creating and managing websites. AKNINET has contracted Synas Mera for full website management and graphical profile design. Services fully meet expectations and could be strongly recommended.

Kim Nordholm / AKNINET
Tony

Hela paketet.

Det började med en logotyp men slutade med hela paketet. Från hemsidan till visitkort, reklamblad och bilder till sociala medier. Alltid med samma professionella bemötande!
Vi tackar Gabriel för det stora engagemanget. Du gör ett otroligt bra jobb. Du får oss att synas!

Visa projekt
Tony Hanna / TBJ Allservice

Fönsterdekaler för 12 bolag

Tog kontakt med ett flertal bolag för att samordna fönsterdekaler för 12 bolag vid en glasingång. Relativt stora dekaler i vitt. Inte nog med att det va snabba, men även tydliga svar. Är väldigt noggrann med form och illustration och kände direkt en matchning, då allt sattes upp EXAKT enligt instruktion. Utöver detta hjälpte Synas Mera att dela upp fakturabetalningen mellan bolagen individuellt, vilket uppskattas. Kommer absolut återkomma.

Starbreeze / Henrik Ringström

Professionellt arbete

Stort tack för den professionella hjälpen på så kort varsel.
Ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Se projektet
Ramin Aziz / The Cromwell House

Snabb hemsida!

Jätte nöjd, och snabbt gick det!

5 av 5 av mig. Grymt jobbat!

Visa uppdrag
David Stenberg / Stenbergs Lokalvård

Super nöjd!

Snabb service, snygg hemsida och snygga visitkort. Helt fantastiskt att få hjälp av så proffsig person, tusen tack Gabriel!!! Rekommenderar till alla mina bekanta gjort 2 hemsidor med honom och en av mina nära har gjort en hemsida. Man kan inte bli mer nöjd!

Gibrael / Gideon Group

Frostade rutor

Otroligt bra slutresultat och jag fick bra hjälp med att ta fram layout och utseende på hur frostningen skulle se ut på kontoret.

Nicklas Öjetoft / Hager Elektro AB
restaurang logga

Riktiga problemlösare.

Tack för att ni alltid är lika proffsiga och hjälpsamma. Ser fram emot ett långt samarbete med er.
”Nu kör vi igång nästa projekt!”

Se projektet
Elias Hanna / VY NKPG

Vi kunde inte bli mer nöjda, ni är grymma på det ni gör. Våra reklamblad blev så snygga, mycket professionellt gjort! Kommer definitivt tipsa er vidare! Bra & snabb service dessutom, vad mer kan man önska 🙂

Silvana Poljarevic / By the book AB - redovisningsbyrå