TBJ Allservice

TBJ är ett företag inom bemanning, städ och allservice. Vi blev till en början kontaktade för att ta fram logotyp och visitkort. Efter gott samarbete fick vi förtroendet att skapa en hemsida där en viktig del i kundnyttan var ett väl fungerande bokningsformulär.

Tillsammans med logotypen tog vi fram ett grafiskt element som utgår ifrån bokstäverna TBJ. Vi förenklade formen till den grad där T och J var varandras reflektion & placerade sedan “B” mellan dem.

TBJ Bildekor

BILDEKOR

Vad gäller bildekoren så monterades logotypen redan på bilfirman. Vad vi sedan gjorde var att i efterhand lägga till telefonnummer och webbadress. Detta med hjälp av Yakob’s Ram & Reklam i Norrköping.

Tryck reklamblad

REKLAMBLAD

Olika sälj- och reklamblad har tagits fram för utskick och överlämning vid kundmöten. En checklista togs även fram för städarna att fylla i och lämna kvar efter en hemstädning.

HEMSIDA

Det stora arbetet blev att skapa en hemsida för städservice-delen, där kunder kan läsa om olika städrelaterade tjänster och även boka en tid direkt på hemsidan. Olika bokningsformulär skapades utifrån vilken tjänst som kunden vill ha.

Reklamblad
design & tryck av säljblad

Social Marketing

Instagram reklam
Facebook reklam