Hemsida med bokningssystem

Kund: Vy NKPG

I arbetet med en hemsida gäller det att tänka igenom kundresan från början. 

  • Vad vill vi få ut av hemsidan?
  • Hur ska den hjälpa verksamheten?

För kunden så var bokningssystemet en stor del av nyttan. Man såg att telefonsamtal var en tidstjuv som man ville minska på. Onlinebokningar ger mer tid för personalen att arbeta med annat och serva gästerna.

kontaktformulär konvertering kontaktsida wordpress Service Solna Stockholm Bromma Sollentuna Sundbyberg

Konverteringsoptimering ska vara en grundprincip i arbetet med en hemsida.

Innan vi började skapandet av själva webbplatsen so tog vi fram ett par grundprinciper för vad vi ville åstadkomma. När man vill förenkla sitt arbete så är en optimerad hemsida som en god vän, som jobbar 24/7.

  • Färre steg och klick för bokningar.
  • Tydliga kontaktvägar.
  • Uppdaterad meny för kväll & lunch
  • Automatisk koppling till sociala medier

Självklart så är hemsidan mobilanpassad och laddar snabbt. Det är viktigare än man tror med val webbhotell och optimering.

En snabb sida gör både google och besökaren glad.  

 

Responsiv hemsida solna

Teamet på VY behövde ha en grafisk designpartner när man drog igång ännu ett projekt. Man valde oss då vi kunde erbjuda tjänster för både webb och tryck. Vi fungerar som ett bollplank och tar snabbt fram skisser och lösningar på idéer som dyker upp längst vägen. Förutom webbsidan har vi under renoveringen lekt med den gamla loggan samtidigt som vi skapat informativa skyltar för det nya projektet.

Besök sidan

När den gamla verksamheten (Laxholmen) fortfarande var igång bytte vi ut skylten i foajen. Vi ville visa att snart händer det någonting nytt.

Vi kom med förslaget om att ”riva av” den gamla loggan och där under skulle den nya visa sig. Reaktionerna var många och nyfikenheten stor.

Arbetets museum Norrköping VY Laxholmen
grafisk design dekor skylt