Fönsterdekor till företag, kontorslokaler & butiker i Danderyd, Täby, Sollentuna och centrala Stockholm

Nedan finner ni exempel på fönsterdekor som vi producerat och monterat främst kring Danderyd, Djursholm, Täby och Sollentuna i Stockholm. Vi monterar logotyper på fönster och öppettider på dörrar, samt insynsskydd i form av frostad folie eller tryckta bilder. Vi monterar er logotyp och texter på skyltfönster och kontor. Läs mer om fönsterdekor och insynsskydd här. 

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför kan ni se lite olika exempelbilder på fönsterdekor vi har gjort runt om i Danderyd, Täby och Sollentuna. Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik

Vi producerar och monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastan, Östermalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta och andra delar av Stockholm och Uppsala. 

Kontakta oss för offert.

Frostad folie i kontorslokal i Danderyd – Hager Elektro

Här har vi monterat frostad folie som insynsskydd på ett kontor i Danderyd.

Detta ger ett behagligare arbetsklimat.

Ta bort frostad folie?

Vinyldekor på skyltfönster i Sollentuna – Libanon Catering

Vi producerade och monterade denna fönsterdekor till Libanon Catering i Sollentuna. Detta är monterat på utsidan av glaset.

Vi gick tillsammans igenom designen i datorn innan vi satte upp allt.

Vi producerade bland annat insynsskydd och ljuslåda med LED över entrédörren.  

Ta bort logotyp?
Fönsterdekor till företag och butik i stockholm sollentuna danderyd täby fönsterdekaler heltäckande folie

Logotyp monterad vid entré på skyltfönster i Täby – Grace Academy

Vi blev kontaktade av denna salongen i Täby för att montera logotyp på fönster vid ingången. På videon ser ni den digitala skissen som kunden fick och sedan resultatet.

Hur går arbetet till?

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!