Fönsterdekor till företag & butik i Stockhom City, Östermalm & Norrmalm

Vi monterar dekaler och logotyper till företag i hela Stockholm.

Nedan finner ni exempel på fönsterdekor som vi producerat och monterat i Stockholm City och Östermalm. Vi ordnar er logotyp på skyltfönster och öppettider på dörren. Men även frostad folie eller ”one way vision” som insynsskydd. 

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Personlig Födelsetavla: Borttagning av gammal frostad folie. Läs mer.

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför kan ni se lite olika exempelbilder på fönsterdekor vi har gjort runt om i Stockholm city. Fönsterdekor kan vara en logotyp, figurer eller texter som monteras på skyltfönster eller i kontorslokaler.

Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik i Stockholm

Vi producerar och monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastaden, Östermalm, Norrmalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta och andra delar av Stockholm och Uppsala. 

Kontakta oss för offert.

Cardi: Logotyper och frostad folie

Vi satte upp logotypen på insidan av glaset. Sedan monterades en frostad folie bakom för insynsskydd. 

Vi monterade även frost och texter vid huvudentré samt ingången till kontoret.

Hur går arbetet till?
Fönsterdekor Stockholm Odenplan Vasastan city dekaler logotyp

Cutters Centralstationen: Logotyper och frostad folie

Vi ordnar med ombyggnadsfolie eller insynsskydd vid renovering av butikslokal, kontor eller salong. Här ser ni exempel på hur vi tryckt och monterat dekor till Cutters olika salonger i Stockholm.

Logotyp på ljuslåda är en klassiker. Ljuslådan lyser och loggan i svart syns väldigt bra. Se bild nedan.

dekal logotyp ljuslåda skylt plexiglas plastskiva stockholm

Logotyper kontorshotell Regeringsgatan Stockholm

Inne i NK huset sitter ett gäng företag som delar lokaler. Här ville man vid ingången sätta upp logotyperna för dessa företag.

Vi ritade upp en detaljerad skiss på hur det skulle se ut. Efter godkännande så åkte vi ut och monterade upp alla loggor.

Ta bort logotyp?

Aktiv Medicin – Frostade skyltfönster med logotyp

Fönsterdekor för ett kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm. Här har vi monterat logotyp i svart folie utanpå fönsterna. På insidan av glaset sitter även frostad folie.

En vanlig metod för insynsskydd i butik eller lokal är att sätta upp frostad folie. Man kan antingen printa en logotyp eller text direkt på frosten eller montera som utskurna dekaler ovanpå, som i detta fallet.

Ta bort frostad folie?
Frost fönster logo dekor dekaler etch folie Stockholm
Frost fönster logotyp dekor dekaler etch folie Stockholm
Frost fönster logo dekor dekaler dekor etch folie Stockholm

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!