Hemsida till Nordic PI

Webbdesign: hemsida skapad i WordPress

Vi fick i uppgift att ta fram en webbplats där man kunde hyra en privatdetektiv (spännande) och tillhörande tjänster. Fokusområde för företaget är spaning och spårning både vad gäller digitalt såväl som fysiskt.

Vi tog tidigare fram logotypen till företaget och hade på så vis ganska bra koll på verksamheten. Vi började med att ta fram lite olika formspråk, med teckensnitt och färger som samspelade med varandra och med varumärket. Efter att vi valt vilket koncept vi skulle köra på så satte själva arbetet igång.

hemsida webbutik webbyrå

Viktigt var att rätt kontaktvägar fanns för potentiella kunder och intresserade företag. Vi skapade olika formulär där förfrågningar kan tas emot 24/7 och underlättar på så vis arbetsbördan ute på fältet.

Allt testas såklart på olika typer av skärmar innan lansering. Efter lanseringen av hemsidan så finns vi tillgängliga för justeringar och förändringar. En hemsida är levande och bör underhållas löpande.

Vårt system är lite som Powerpoint i att man kan dra och släppa objekt för att lättare redigera sin hemsida. Man klickar på ett objekt som ska ändras, redigerar och sparar. Klart!

Besök sidan