Hemsida till Fyrudden

Webbdesign: hemsida skapad i WordPress

Uppdraget var att uppdatera den gamla hemsidan till en modern hemsida. Fokus låg på tydlig design och enkelhet att själv ändra text/bild.

Vi har tidigare gjort både logotyp och laserskurna menyer till Fyrudden så vi kände redan till verksamheten. Vi började med en genomgång av den gamla hemsidan och allt som skulle ändras och förbättras.

Sedan tog vi fram ett nytt formspråk, med teckensnitt och färger som samspelade med varandra och med varumärket. här utgick vi ifrån kundens idéer om färgvalet.

Målet med hemsidan var att presentera alla de olika verksamheter som finns ute på Fyrudden.

Menyvalet på mobilsidan är en lista som lägger sig över hela skärmen. Enkelt och tydligt.

Under hela arbetet var vi noga med att ta fram en hemsida som är mobilanpassad. Eller snarare anpassad för alla olika typer av skärmar. ”Responsiv” som det så fint heter.

Efter alla sidor var uppbyggda enligt vår nya design flyttade vi över allt till kundens webbhotell. Med hjälp av enkla förklaringsvideor så kan kunden själv ändra text och bild på alla olika sidor.

Systemet är lite som Powerpoint i att man kan dra och släppa objekt för att lättare redigera sin hemsida. Man klickar på ett objekt som ska ändras, redigerar och sparar. Klart!

Besök sidan