Datum Poster

Webbbutik: hemsida skapad med WooCommerce

Datumposter är en nät-butik som startades i början av 2018. I webbshoppen kan man beställa personligt anpassade posters med egen text och/eller datum.

  1. Struktur
  2. Design
  3. Kassa
  4. Lansering

1. Vi började med att först strukturera hela hemsidan så den var lätt att navigera. Vi ville ha så få klick som möjligt från startsida till köp.

2. Designen av webbutiken är det som tar längst tid egentligen. Här får man tänka på känslan som varumärket och hemsidan ska andas. Vilken ton och känsla vill man ge till hemsidan?

3. Efter strukturen och designen tog vi tag i och aktiverade betallösningarna, där swish är den överlägset mest använda betallösningen. Webbutiken är byggs på WooCommerce och är enkelt att sköta om själv.

4. Efter lanseringen så får man ofta justera sånt som man missat eller helt enkelt inte tänkt på. Många saker kommer fram då man faktiskt börjar använda hemsidan/butiken.

Det löpande arbetet för oss består i dagsläget av att producera produktbilder och skapa landningssidor och kampanjer.

Datumposter på Instagram.
Datumposter på Facebook.

Besök sidan

Enkla förklaringsvideor

Efter alla sidor var uppbyggda enligt vår nya design flyttade vi över allt till kundens webbhotell. Med hjälp av enkla förklaringsvideor så kan kunden själv ändra text och bild på alla olika sidor.

Vi skapar även video-förklaringar för hur man lägger upp eller redigerar sina produkter.

Enkel redigering

Systemet är lite som Powerpoint i att man kan dra och släppa objekt för att lättare redigera sin hemsida. Man klickar på ett objekt som ska ändras, redigerar och sparar. Klart!

personlig datum tavla