Tryck av VISITKORT och VYKORT.

Stick ut med unika visitkort i en stil som reflekterar dig och ditt företag.

Med ett visitkort skapar du ett unikt sätt att presentera din verksamhet.

Vykort fungerar bra att skicka med beställningar eller som separata utskick.

Vi trycker på olika sorters premium-papper. Vi kan även trycka med guld/silver-foliering.

Vi hjälper dig skräddarsy ditt visitkort till affärsmöten, mässor och kundmöten.

Beställ dina visitkort online

Vi vill att det ska vara enkelt, gå snabbt och vara billigt att beställa och trycka dina egna visitkort online. Vi tillhandahåller mått och storlekar samt instruktioner nedan, som gör att du snabbt får en bild av dina visitkort.

Mejla oss din logotyp och skriv ner den information du vill ska finnas med. Vi återkommer på mejl med en skiss på hur det kan se ut. Vi justerar designen efter er verksamhet och era färger.

Tryck och leverans av dina visitkort

Synas Mera är en liten reklambyrå som lägger stort fokus på er som företag. Vi erbjuder tryck av visitkort med hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Vårt mål är helt enkelt att kunna underlätta för dig när du beställer och trycker dina visitkort och att du ska känna dig säker på att du får högkvalitativa och hållbara visitkort oavsett typ, tillval eller mängd.

Kontakta oss

Design

Pappersval

Rundade hörn

Extra tjocka

Fyrkantiga

Trycka visitkort (antal)

Vi kan trycka allt från några enstaka ända upp till flera tusen visitkort vilket gör att vi problemfritt kan anpassa oss till dina behov, oavsett om det handlar om en privatperson eller ett stort företag.

Leverans av visitkort

Vanligtvis levererar vi visitkorten på 1 vecka från godkänt korrektur. Vi kan också erbjuda snabb leverans om du har bråttom. Vår expressleverans innebär att du kan få dina färdiga visitkort inom 48 timmar!

Storlek

Visitkort har samma format som ett vanligt kreditkort och kommer i tre vanliga mått:

85×55 mm

90×50 mm

55×55 mm

Laminering

 • Matt laminerat 350g
 • Blankt laminerat 350g
 • Soft touch laminerat 350g
Olika papper

Klassiska visitkort med din egna design

Vår design hjälper till att effektivt representera ditt företag. Visitkortsdesign ska vara effektiv, välgenomtänkt och tydligt.

Vi trycker klassiska visitkort, som du beställer smidigt på telefon eller på mejl. Vi har många olika möjligheter att få just dina visitkort att sticka ut.

Vi erbjuder mängder av färgval och olika pappersalternativ som till exempel våra exklusiva visitkort med texturerat 300 grams papper, eller ett klassiskt glansigt eller matt papper med tryck på båda sidorna. Den vanligaste visitkortsdimensionen är 8.5×5.5 cm. Ett annat vanligt format är 9x5cm vilket är lite mer långsmalt.

Vi kan även skydda trycket på dina visitkort genom att lägga till en laminering. Välj mellan matt-, blankt- eller soft touch-laminat.

Kontakta oss

Vad har man för typ av papper till visitkorten?

Vi erbjuder många olika papper när du trycker visitkort eller vykort. Använd vårt 350 g/m² tjocka papper i matt eller blank finish för en klassisk känsla. Bestruken yta på båda sidor, perfekt för optimal bildåtergivning.

 • 350 g/m² – Sidenmatt
 • 350 g/m² – Blankt

Vill du ge en känsla av lyx och elegans kan du välja ett av våra premiumpapper. Våra premiumpapper har olika texturer och känsla.

 • 400 g/m² – Extra tjock – Vit kartong. (bild)
 • 300 g/m² – Pärlemorpapper – Glittrande pärlemoryta. (bild)
 • 300 g/m² – Rembrandt – Matt yta präglad med fina linjer. (bild)
 • 300 g/m² – Turner – Matt yta med ”apelsinskals-effekt”. (bild)
 • 300 g/m² – Återvunnet – Vitt papper med 100 % återvunnen fiber. (bild)
 • 260 g/m² – Underwood – Något gult papper med synliga fibrer. (bild)

Med undantag för pappret Turner, erbjuder vi förädlingsalternativ som selektiv färg eller 3D-färg och guld- eller silverlaminering.

Kontakta oss

Tryck extra tjocka visitkort med en elegant stil

Våra extra tjocka visitkort med exklusivt 750 gram tjockt papper med en färgad kärna. Detta visitkort består av fyra lager papper varav fram och baksidan utgörs av klassiskt vitt 140 grams papper vilket ger en snygg kontrast till ditt tryck. Kärnan av visitkortet består av två lager med extra tjockt färgat papper som gör att kortet får en stilren färgad kant. Du kan också välja på tre olika trycktekniker vilket ger ett unikt och personligt utseende.

Det här är ett kort som verkligen ger ett exklusivt intryck.

Kontakta oss

Visitkort med rundade hörn

Ett visitkort med rundade hörn gör att du sticker ut och uppfattas som lite mjukare. En mer välkomnande och inbjudande design passar fint i detta fall.

Företag inom vård och omsorg är några som föredrar denna mjuka stil.

Det kan vara bokningskort, visitkort eller stämpelkort.

Kontakta oss

Beställ moderna och hållbara visitkort i PVC-plast

Våra plastkort är hållbara alternativ som kan användas som medlemskort, företagskort, presentkort, VIP-kort eller passerkort. Visitkort i plast är ett unikt sätt att skicka ut. Korten kan vara genomskinliga eller färgade. Korten kan ha kantiga eller rundade hörn och du kan trycka på både fram- och baksidan. Du kan till och med välja om visitkortet ska ha ”en 3D-utskrift” eller om det ska ha guld- eller silvereffekt.

Kontakta oss

Fyrkantiga visitkort

Vem har sagt att alla visitkort måste vara klassiskt rektangulära? Våga sticka ut med ett nytt format och tryck fyrkantiga visitkort. Våra kvadratiska visitkort följer alltså inte de vanliga mallarna eller standardmåtten utan är helt kvadratformade. Förutom din egna design, format och mått finns det flera tillval att välja bland så som ett stort urval olika färger, papperstyp, tjocklek och ytskikt.

De kvadratformade visitkorten är helt unika och får en specialdesignad look som garanterat sticker ut, är lättigenkännliga och minnesvärda på grund av dess nyskapande och ovanliga form.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!