Skyltar

Idag är det viktigare än någonsin att synas och informera sina kunder. Vi ordnar skyltar och dekor till skyltfönster och butiksfönster i Stockholm. Er fasadskylt eller butiksdekor anpassas alltid efter era behov och möjligheter så att ni syns på rätt sätt.

Vi producerar allt som du kan tänka dig inom skyltmaterial. Vi hjälper er från design till montage. Företagsskyltar i alla material, storlekar och lösningar.

Vi tar även fram laserskurna logotyper för uppsättning på kontoret. Kontakta oss!

Plåtskyltar/akrylskyltar

Plåtskyltar/akrylskyltar med lackad grundfärg eller med heltäckande vinyl och laminering. Text och logotyp utgörs ofta av utskuren vinylfolie som monteras direkt på plåtskylten.
Ibland används laserskurna bokstäver i akryl eller trä, som monteras på plåten, för en lite exklusivare känsla och reliefeffekt.

Ljuslådor

Ljuslådor utgörs ofta av akrylplast med text/logo av utskuren vinylfolie. En front av aluminiumplåt med  dekaperad dekor (urfräst text/logo) begränsar ljusutsläppet till endast text eller logo. Oftast rektangulär på fasaden eller kvadratisk flaggskylt.

Profilskyltar

Profilskyltar är en skylt som är formad efter konturen på logotyp eller text.
Skillnaden mellan en ljuslåda och en profilskylt är att ljuslådan är i ett stycke medan i profilskylten är varje bokstav en egen belyst enhet. 

Fönsterdekor
Kontakta oss