Skyltar & Fönsterdekor

Idag är det viktigare än någonsin att synas och informera sina kunder. Vi ordnar skyltar och dekor till skyltfönster och butiksfönster i Stockholm. Er fasadskylt eller butiksdekor anpassas alltid efter era behov och möjligheter så att ni syns på rätt sätt.

Skyltar

Vi producerar allt som du kan tänka dig inom skyltmaterial. Vi hjälper er från design till montage. Företagsskyltar i alla material, storlekar och lösningar.

Vi tar även fram laserskurna logotyper för uppsättning på kontoret. Kontakta oss!

Plåtskyltar/akrylskyltar med lackad grundfärg eller med heltäckande vinyl och laminering. Text och logotyp utgörs ofta av utskuren vinylfolie som monteras direkt på plåtskylten.
Ibland används laserskurna bokstäver i akryl eller trä, som monteras på plåten, för en lite exklusivare känsla och reliefeffekt.

Ljuslådor utgörs ofta av akrylplast med text/logo av utskuren vinylfolie. En front av aluminiumplåt med  dekaperad dekor (urfräst text/logo) begränsar ljusutsläppet till endast text eller logo. Oftast rektangulär på fasaden eller kvadratisk flaggskylt.

Profilskyltar är en skylt som är formad efter konturen på logotyp eller text.
Skillnaden mellan en ljuslåda och en profilskylt är att ljuslådan är i ett stycke medan i profilskylten är varje bokstav en egen belyst enhet. 

Fönsterdekor

Vill man kommunicera på ett effektivt sätt till låg kostnad så passar fönsterdekor utmärkt. Locka in kunder med tydliga budskap eller informera om era öppettider.

Vi använder olika typer utav folier med häftande baksida. Utifrån er lokal och placering används heltäckande printad folie, transparent bakgrund med printad dekor eller frostad vinyl med utskuren eller printad dekor.

Med fönster dekor så kan man på ett enkelt och tydligt sätt visa sina besökare viktigt information som öppettider samt locka in kunder till just er lokal. Med långhållbarhet.

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.