Responsiv hemsida till Brandvakter.se

Idag är det viktigt att ha en plattform som informerar och leder besökaren mot det slutgiltiga målet. Hemsidan är till för att belysa ett område inom byggbranschen där det finns ett dolt behov. Hemsidan leder kunden/företaget enkelt vidare för att hyra in brandvakter.

Vi startade processen med att ta fram profilfärger och en logotyp till verksamheten. Efter det tog vi fram en designskiss och ett koncept för hur hemsidan skulle fungera och se ut. Viktigt i processen är att vår kund får komma med synpunkter under arbetets gång. Därigenom får vår kund en hemsida som representerar företaget väl och är anpassad mot företagets egna kunder.

Logotyp brandvakter.se
WordPress hemsida

Responsiv design

När vi arbetar med en ny hemsida är vi väldigt medvetna om hur förändringar sker över olika typer av skärmar. En mobilanpassad version är idag av yttersta vikt då vi surfar mer och mer mobilt.

Under 2018 gick Google ut med nya direktiv som sa att mobilversionen av hemsidan är i fokus för att ranka högt i sökresultaten. Det gäller att innehållet (text/bild) är väl anpassat och responsiv och att sidan laddar snabbt genom optimeringar i innehåll och webbhotell.

responsiv hemsida mobilanpassad i wordpress
Wordpress hemsida responsiv design