Ny hemsida till Crossandra Blommor

Vi har påbörjat ett samarbete med en trevlig blombutik i Stockholm, Spånga! Vi har precis lanserat hemsidan som vi kommer att utveckla löpande. Tanken är att mäta trafiken en tid för att optimera och bygga ut undersidor där det behövs. Hemsidan är skapad för att enkelt kunna implementera en kassalösning i framtiden. Vi ger kunden frihet att själv bestämma över sin hemsida. Genom ett bra samarbete och dialog för vi verksamheten framåt.

Webbshops lösning

Vi var ute hos kunden för att lära känna verksamheten och även ha en grundläggande gång av ljussättning och perspektiv för fotografering. Här gäller det att ha ett nära samarbete. Jacqueline på Crossandra Blommor i Spånga har gjort ett super bra jobb med att fotografera sortimentet. Det är ett arbete som kommer att fortlöpa under årets säsonger. Vi tar emot bilderna och redigerar ljus och färger samtidigt som vi optimerar bilderna för webb.

Tryck av visitkort och design av hemsida

Vi har även börjat lite smått med tryckproduktion. Visitkort är tryckta och 38 rullar med blomsterpapper med eget tryck är levererat.

Vi underlättar för kunden genom att sköta all typ av design av trycksaker och produktion för webb och tryck. Vi fungerar som en extern marknadsavdelning och gör precis det vi är specialiserade på. Vi frigör tid och utrymme att växa för våra kunder.

Besök sidan