Gina Tricot

Vi har arbetat med en underleverantör till Gina Tricot i Norden (Sverige, Finland, Norge & Danmark), där vi har hand om att producera dekoren till väggar, fönster och speglar till deras nya butiker.

Runt om i Gina Tricots butiker finns texter som leder kunden genom sitt köp och kommunicerar på olika sätt. Sedan beställs rätt antal av de olika dekorerna. När man öppnar en ny butik mäter man ut olika ytor som man vet kommer att bära olika budskap. Det mesta produceras i mattsvart vinyl och monteras på väggarna och i provrummen.
INGÅNGEN Vid ingången, på larmbågarna, sitter ett klistermärke tryckt på matt printvinyl: “Hämta din online beställning i kassan”. På väggen vid ingången sitter även en stor ruta i mattsvart vinyl med information om gratis wifi och att inte missa att ta en selfie.
butiksdekor
SPEGLAR I varje provrum finns det dekaler, i mattsvart vinyl, på speglarna och på väggen. Dessa påminner om dela din look med hashtaggen #ginamyway i olika sociala kanaler och att kika in på hemsidan för att shoppa enklare där.
gina tricot
KROCKSTOPP På glaspartier skär vi ut en spegelvänt “g”, i frostad folie, för montering på insidan. Detta kallas för “krockskydd” och är ett krav från högre instanser.
PROVRUM I varje provrum sitter det en påminnelse om konsumenträtten där “öppet köp” och “bytesrätt” framhävs. Ett smart sätt att minska friktionen för tveksamma kunder.
skyltning