Textiltryck & profilkläder

Behöver ni synas med företagslogotyp på era arbetskläder? Vill ni ha ett gäng t-shirts till en möhippa/svensexa? Varför inte tygpåsar med logotyp eller text på? Vi gör det enkelt för er!

Vi använder färger som täcker bra och kläder som håller hög kvalitet. Trycket blir mycket hållbart och de flesta av våra kläder kan tvättas i en vanlig tvättmaskin.

Allt från enkel text och företagets logotyp till fotografier i full färg. Vi hjälper er med design och val av kläder.

Vi utformar designförslag till varje beställning så att ni kan se precis hur det kommer att se ut på just era kläder. Efter godkännande av skissen trycker vi upp kläderna och skickar till er.

Se exempel här nedanför Prislista
Tote bags tygpåse cutters

Tygpåsar med screentryck till Cutters i Stockholm. Läs mer…

Vi gör det enkelt med textiltryck!

Vi arbetar på smidigaste sättet med digitala skisser på mejl för att underlätta arbetet. 

  1. Mejla oss Er förfrågan. Bläddra gärna i våra digitala kataloger.
  2. Vi återkommer med en digital skiss för godkännande
  3. Efter godkänt korrektur trycker vi er beställning och skickar till er.

Maila oss 0707-81 75 90

Vart ska trycket sitta?

Vanligast är att placera ett tryck på plaggets framsida, till exempel på bröstet. När vi t.ex pratar med kunder på en mässa så är vi vända mot varandra. Då vill vi ha loggan fram. Vissa yrkesgrupper som exempelvis byggarbetare jobbar i regel med ryggen utåt. Ett stort och fint tryck på jackan eller västens rygg är då en utmärkt reklamplats medan arbetet utförs.

Screentryck & Transfer

Screentryck är den absolut vanligaste metoden att trycka på kläder, men går även att använda för att trycka på trä, papper och andra plana ytor.

En schablon tas fram för varje färg och trycks i omgångar för att uppnå önskat resultat. Trycket blir dyrare ju fler färger man använder men billigare ju fler av samma tryck man trycker upp.

Transfer kallas det då man trycker sitt budskap på en tryckbärare och sedan värmer/pressar denna på sitt plagg. Fördelen är att dessa kan tryckas upp och sparas på hyllan. Då kommer man ner i pris samtidigt som trycket blir extra slätt vid pressningen.

Digitaltryck

Digitaltryck, eller digital transfer, används för att trycka ett motiv i full färg som exempelvis ett foto eller en flerfärgs-logotyp. Den digitala metoden lämpar sig bra när man vill trycka olika namn eller siffror på exempelvis fotbollströjor. Personliga tryck är en riktig styrka för digitaltryck. Fördelen är att man inte behöver oroa sig för färgseparation eller hur många färger man använder.

Priset brukar bestå av en startkostnad och en styckkostnad. Det vill säga att priset är ganska så jämnt oberoende av antal. Fördelen är att man kan trycka en liten upplaga i flera färger utan en hög schablonkostnad.

textiltryck piké synas mera

Piké-tröjor med screentryckt logotyp till Restaurang i Lidingö.