Fönsterdekor i Stockholm

Vill man kommunicera på ett effektivt sätt till låg kostnad så passar fönsterdekor utmärkt. Locka in kunder med tydliga budskap eller informera om era öppettider.

Skyltfönsterreklam är ett brett ord där vi räknar in logotyp på skyltfönster, öppettider på dörren, texter och vinyldekaler på skyltfönster.

Utifrån er lokal och placering tar vi fram ett digitalt korrektur som ni får godkänna. Därefter tillverkar vi dekalerna och monterar dem.

Kontakta oss Ring oss

Fönsterdekaler i guld. Läs mer.

Vi ordnar fönsterdekor till era skyltfönster

Nedanför kan ni se lite olika exempelbilder på fönsterdekor vi har gjort. Vi använder heltäckande printad folie med transparent eller vit bakgrund. Det kan även vara utskurna dekaler/texter eller frostad (”etch”) folie. Vi använder alltid folie av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Fönsterdekor företag och butik

Vi monterar fönsterdekaler till företagslokaler och butiksfönster främst i Solna, Kista, Bromma, Järvastaden, Spånga, Sundbyberg, Vällingby, Ursvik, Barkarby och Huvudsta. Vi producerar och monterar även fönsterdekor i Stockholms innerstad, Kungsholmen, Liljeholmen, Alby, Vasastan, Östermalm, Hornstull, Södermalm, Hagalund, Frösunda och andra delar av Stockholm och Uppsala.

Kontakta oss för offert.

Fönsterdekor dekaler skyltfönster Bergshamra Solna Järva Djurgården Kungshamra Danderyd Stockholm

Öppettider, dekaler och texter

Era öppettider skärs ut i vinyl som håller länge. Vita dekaler är vanligast då det syns bra både på dagen och på kvällen då butiken är stängd.

Vi fixar även andra typer av dekaler till er butik, salong eller företagslokal. Det kan vara bilder som representerar er eller kontaktinformation samt era tjänster.

Logotyp på skyltfönster

Er logotyp skärs ut i vinyl som håller länge. Vi designar, trycker & monterar.

Vita dekaler är vanligast då den syns bra både på dagen och på kvällen då butiken är stängd. Men det finns såklart alla möjliga färger att välja för den som vill. Guldfolie är även ett vanligt alternativ för fönsterdekor.

Färgade logotyper och bilder trycks på vinyl och lamineras för bättre hållbarhet och livslängd.

Ta bort logotyp?
logotyp dekal fönster frostad glasruta stockholm

Frostad folie

En vanlig metod för insynsskydd i butik eller lokal är att sätta upp frostad folie. Man kan antingen printa en logotyp eller text direkt på frosten eller montera som utskurna dekaler ovanpå.

Frostad folie kan antingen monteras utanpå fönstret eller inifrån. Vill man ha ljusinsläpp men fortfarande skydda mot insyn så är frost-dekor ett utmärkt val.

Ta bort frostad folie?
frostad film glasdekorfolie etch med logotyp i Norrköping

One Way Vision

Detta är en  perforerad folie för bilrutor och fönsterdekor. Vi kan printa över hela ytan för ett budskap utåt, men fortfarande ha kvar utsikten från insidan.

Högupplösta bilder gör sig bäst på denna perforerade folie. 

När man tittar på den tryckta sidan, så ser man det tryckta motivet. Men det fantastiska med den här folien är att från andra sidan, när man tittar ut, kan man se rakt igenom filmen!

Vit med permanent klister och svart baksida.

Glaset blir något lite mörkare än vanligt, lite som ett solskydd.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din förfrågan så hör vi av oss!